Om mig

hanna_svenssonHanna Svensson – innovatör. En examen i Teknisk fysik och jobbar med utveckling och automation som konsult. Patient med ca 30 års erfarenhet av diabetes typ 1, 2 års erfarenhet av reumatoid artrit samt avslitet och opererat korsband.

Skriver och talar i sjukvårdsdebatten för att lyfta fram patientperspektivet. Jag håller också föreläsningar och workshops om  data i sjukvård och egenvård, egenvård och patientmedskapande.

Jag är också patientrepresentant i ett par grupper inom Västra Götalandsregionen. Kallar mig själv spetspatient och jobbar i projektet “Patienten som innovationsledare i välfärdssystemet” tillsammans med Forum Spetspatient.

Det här är min personliga blogg och debattyta. Här lyfter jag främst patientfrågor i vården med fokus på övergripande frågor för alla patienter och i synnerhet multisjuka personer. Men även specifika frågor för oss diabetespatienter.

För den som är intresserad finns mitt CV här: CV_Hanna_mars2020.

Kontakt:

E-post: hanna.m.svensson (a) gmail.com.
Twitter: svenssonhannase
Linkedin: länk


Diassist Technology logo

Driver också ett diabetes-projekt där jag utvecklar en mjukvara för att beräkna insulinbehovet för diabetiker med måltidsinsulin. Vill du veta mer om det så läs gärna på diassist.se. Här erbjuder jag också mina konsulttjänster inom projektledning, utveckling av inbyggda system, sw och hw, utredande av kundproblem och verifiering.


Bloggar ibland om mina cykelresor och andra friluftsäventyr. Läs mer här. Älskar också det mesta som har med hästar, speciellt islandshästar, vill ni veta mer om det får ni hänga med till stallet dock.

IMG_0285

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *